Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ján Silvester Kaščák

Publikácia uvádza progresívne spôsoby konzervovania a nakladania zeleniny a mäsa aj s prípravou suroviny. Okrem toho sa v nej opisuje aj príprava niektorých vyhľadávaných zakáľačkových výrobkov /princípy konzervovania, obaly, ovocné nátierky, mušty, vína, konzervovanie húb, mrazenie..

Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: 903495
€3,50 / ks €3,33 bez DPH
Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ján Silvester Kaščák

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Jazyk: slovenský

Autor: Ján Silvester Kaščák

#ShowMore#

Počet strán: 351

Väzba: pevná 

Vydavateľstvo: Alfa, 1989

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola