Tanzania Mondul Natural čerstvá mletá káva Coffee Sheep 250 g
Tanzania Mondul Natural je ideálna pre milovníkov výrazných, sladkých a ovocných káv. Skvelo sa hodí na alternatívne prípravy ako V60, Chemex či Aeropress, no vynikne aj ako moderné espresso s bohatou ovocnou dochuťou.
Tanzania Mondul Natural čerstvá mletá káva Coffee Sheep 250g
Na svahoch aktívneho vulkánu sa rodí káva, v ktorej sa prelínajú tóny lieskového orieška, karamelu, melónu a dozretej broskyne. Nesie v sebe príbeh takmer storočnej tradície jedného z najuznávanejších producentov v Tanzánii.
#ShowMore#
Káva z oblasti považovanej za srdce územia Masajov prináša príbeh o precíznosti, tradícii a rešpekte k prírode. Farma Mondul Estate sa na úpätí aktívneho vulkánu Meru, neďaleko ikonického Kilimandžára, rozprestiera už takmer sto rokov. Od svojho vzniku v roku 1931 patrí medzi najuznávanejších producentov výberovej kávy v Tanzánii. Je to vďaka bohatej vulkanickej pôde, ideálnej klíme a starostlivému spracovaniu každého zrna.
Vyniká sladkým a ovocným profilom s plným telom. Káva zo svahov jedného z najvyšších vrcholov afrického kontinentu spája divokosť prírody so starostlivosťou pestovateľov, ktorí dbajú nielen na kvalitu, ale aj na udržateľnosť. Pôvodné lesné oblasti sú zachované a spravované v prospech biodiverzity regiónu.
Hmotnosť obsahu: 250 g
Dátum výroby/spotreby a šarža sú uvedené na obale výrobku.
Krajina pôvodu: Tanzánia
Pražiareň: Coffee Sheep, Trenčín
Producent: Mondul Estates
Oblasť: Arusha, Mt. Meru
Nadmorská výška: 1600 -1800 m n.m.
Odroda: 100% arabica
Odroda: Blue Mountain, Kent, KP423, N39, Red Bourbon
Spracovanie: natural (suché spracovanie)
Príprava: univerzálna
Stupeň praženia: omni roast
Chuťový profil: lieskový oriešok, karamel, melón, broskyňa
Informácie pre alergikov: obsahuje kávu a kofeín!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Coffee Sheep = čerstvo pražená káva z najlepších kávových oblastí celého sveta. Cieľom je spokojný zákazník, ktorý sa rád vracia. Preto osobne dbajú na kvalitu aj toho najmenšieho balíčka kávy, ktorú sami vyberajú, pražia, vážia, melú aj miešajú, a na záver profesionálne zabalia.
