Červená repa, mangold a špenát Margaret Briggsová

Červenú repu a jej blahodárne účinky na ľudský organizmus poznali už starí Rimania. Táto zdravá nenáročná a cenovo dostupná zelenina sa v poslednej dobe stala veľmi obľúbeným doplnkom nášho jedálnička. Upravuje sa rôznymi spôsobmi od varenia, dusenia, pečenia a môžeme ju jesť aj surovú. Najznámejším pokrmom, v ktorom červená repa nesmie chýbať, je ruský boršč.

Menej známy príbuzný červenej repy je mangold. Jeho listy sa pripravujú podobne ako špenát, ktorý má na rozdiel od mangoldu v našej kuchyni dlhoročnú tradíciu. Niektoré jedlá si bez špenátu nevieme ani predstaviť.

Skladom (1 ks)
Kód: 901393
€2,64 / ks €2,40 bez DPH

Názov: Červená repa, mangold a špenát

Podtitul: Nenáročná lahodná zelenina

Jazyk: slovenský

Autor: Margaret Briggsová

Originálny názov: Slimline - beetroot

Preklad: Vojtech Jankovič

Počet strán: 160

Väzba: pevná

Rozmer: 114 x 240 mm

Vydavateľstvo: Fortuna Libri, 2009

ISBN: 978-80-8937-913-2

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie