Červená repa, mangold a špenát Margaret Briggsová

Červenú repu a jej blahodárne účinky na ľudský organizmus poznali už starí Rimania. Táto zdravá nenáročná a cenovo dostupná zelenina sa v poslednej dobe stala veľmi obľúbeným doplnkom nášho jedálnička. Upravuje sa rôznymi spôsobmi od varenia, dusenia, pečenia a môžeme ju jesť aj surovú. Najznámejším pokrmom, v ktorom červená repa nesmie chýbať, je ruský boršč.

Menej známy príbuzný červenej repy je mangold. Jeho listy sa pripravujú podobne ako špenát, ktorý má na rozdiel od mangoldu v našej kuchyni dlhoročnú tradíciu. Niektoré jedlá si bez špenátu nevieme ani predstaviť.

Skladom (1 ks)
Kód: 901393
€2,64 / ks €2,40 bez DPH

Názov: Červená repa, mangold a špenát

Podtitul: Nenáročná lahodná zelenina

Jazyk: slovenský

Autor: Margaret Briggsová

Originálny názov: Slimline - beetroot

Preklad: Vojtech Jankovič

Počet strán: 160

Väzba: pevná

Rozmer: 114 x 240 mm

Vydavateľstvo: Fortuna Libri, 2009

ISBN: 978-80-8937-913-2

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: