Borák lekársky Tinktúra z vňate 100 ml
Výživový doplnok vyrobený z čerstvej časti liečivej rastliny. Nariadenie komisie EU č. 432/2012 nám neumožňuje uvádzať konkrétne účinky bylinných čajov a výživových doplnkov.
Bližšie informácie o Boráku lekárskom nájdete na:
www.obylinkach.sk/liecive-rastliny/borak-lekarsky
Kategória: | na tráviaci systém |
---|---|
Položka bola vypredaná… |
Borák lekársky Tinktúra z vňate 100 ml
Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
#ShowMore#
Zloženie: Vňať boráka lekárskeho, etanol, voda.
Informácie pre alergikov: Výrobca neuvádza žiadne alergény.
Dávkovanie:
Dospelí: 7 kvapiek 3 x denne pred jedlom nakvapkať do 1 dcl vody, vypiť.
Deti: 1/2 kvapky na rok života 3 x denne, pred jedlom nakvapkať do 1 dcl vody, vypiť.
Ako kloktadlo : 1/2 čajovej lyžičky do 1 dcl vody, 1 - 2 x denne
Odporúčaná doba užívania: 6 týždňov a 2 týždne prestávka alebo 3 mesiace a mesiac prestávka. Neprekračujte denné dávky.
Balenie: 100 ml alkoholovej rastlinnej tinktúry v sklenenej fľaštičke s plastovým uzáverom + plastová dávkovacia pipeta.
Návod na prípravu/užívanie, dátum výroby/spotreby a šarža sú uvedené na obale výrobku.
Vyrobila Afra - Zuzana Homolová, Levoča
Krajina pôvodu: Slovensko
Upozornenie:
Obsahuje alkohol, ukladajte mimo dosah detí. Nevystavujte intenzívnemu svetlu a teplu.
Uvedené informácie v nijakom prípade nenahrádzajú odbornú lekársku starostlivosť.
V prípade akýchkoľvek zdravotných problémov neodkladne navštívte lekára a vyhľadajte odbornú pomoc.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
AFRA je malá rodinná firma, ktorá vyrába tinktúry a čaje z liečivých rastlín pestovaných v BIO kvalite na vlastnej ekofarme Odorica pri Levoči.
Firma bola založená roku 1993 Andrejom Frankom a jeho dcérou Zuzanou Homolovou, ktorí vytvorili vlastné receptúry na spracovanie liečivých rastlín. Sú držiteľmi BIO certifikátov na pestovanie bioproduktov ako aj na výrobu biopotravín.
Spôsob pestovania a spracovania liečivých rastlín ostal dodnes vo firme nezmenený. Od vysadenia semienka po dospelú rastlinu, cez zber, spracovanie až po konečné etiketovanie, sú pri procese iba 2-3 ľudia, čím firma zaručuje tú najvyššiu kvalitu svojich výrobkov.